Gegužė 30, 2019
Partners with the Industry to Deliver Breakthrough Performance, Artificial ...
Gegužė 29, 2019
Informuojame, kad nuo 2019 m. Gegužės 27 d. UAB „Asbis LV“ pakeitė savo ...
Gegužė 13, 2019
Intel® Optane™ DC persistent memory is poised to be one of the most ...
Gegužė 13, 2019
Infortrend Europe Ltd are delighted to announce the release of their AI ...
Gegužė 03, 2019
AMD
AMD designs, integrates and evolves high-performance computing and graphics ...
Balandis 22, 2019
INFINIDAT recently has announced the Metro Cluster solution InfiniBox Always On ...
Balandis 12, 2019
Intel and Google Cloud to Develop Anthos Reference Design to Simplify ...
Balandis 11, 2019
Intel in April 2019 introduced Intel Optane memory H10 with solid-state ...
Balandis 04, 2019
Building on more than 20 years of Intel® Xeon® platform leadership, Intel is ...
Kovas 14, 2019
It is a wonderful opportunity for face-to-face meetings and discussion of ...
„Prestigio“ pristato išmaniuosius sprendimus švietimo ir verslo sektoriams

Rugpjūtis 07, 2013

prestigio; multiboard

„Prestigio“ pristato išmaniuosius sprendimus švietimo ir verslo sektoriams

2013 m. rugpjūčio 6d. — Sparčiai auganti tarptautinė kompanija „Prestigio“ pristato „Prestigio Solutions“ liniją, kurią sudaro klasėms, auditorijoms, biurams bei viešoms vietoms skirti sprendimai.

Visų šių sprendimų pagrindas - skirtingų dydžių „multi-touch“ lietimui jautrūs LED ekranai su specialia programine įranga. Šių technologijų dėka vartotojai galės išnaudoti neribotas nuotolinio bendradarbiavimo, rašymo ranka ir interaktyvios reklamos galimybes. Itin svarbus privalumas - belaidė komunikacija su išmaniaisiais telefonais ir planšetiniais kompiuteriais.

„Prestigio Solutions“ produktai orientuojami į sprendimus:

Švietimui
• Verslo susitikimams ir konferencijoms
• Skaitmeninei reklamai

Šių sprendimų pagrindas -Prestigio MultiBoard. Tai „viskas viename“ tipo kompiuteris su „Intel Core i5“ procesoriumi, didžiuliu LED ekranu su integruota „multi-touch“ jutikline sistema, valdoma „Windows 7“ arba „Windows 8“ operacinės sistemos. Rinkai siūlomi „Prestigio MultiBoard“ modeliai su penkiomis skirtingomis ekranų įstrižainėmis:
• 42“ (106 cm), 55“ (140 cm), 65“ (165 cm) ir 70“ (178 cm) su Full HD rezoliucija
• 84“ (214 cm) su 4K Ultra HD rezoliucija (3840x2160)

„Prestigio MultiBoard“ „All-In-One“ kompiuteriuose įdiegta specializuota programinė įranga, didinanti darbo našumą, išplečianti bendradarbiavimo ir apsikeitimo informacija galimybes tiek verslo, tiek švietimo sektoriuose. Nuo šiol nebereikės jokių atgyvenusių mokyklos lentų, stacionarių kompiuterių, projektorių bei prastai atspausdintų prezentacijos lapų. „Prestigio MultiBoard“ vartotojams atvers naujas galimybes: spalvas, vaizdą, garsą, interaktyvumą ir dinamiką.

Programinę įrangą sudaro specialiai „Prestigio MultiBoard“ sukurtų aplikacijų rinkiniai. Intuityvios ir efektyvios programinės įrangos paketą sudaro „Prestigio EasiNote“, „Prestigio EasiMeeting“, „Prestigio EasiShow“ ir „Prestigio EasiSign“. Šios pogramos suteikia naujas galimybes bendram darbui orgranizuoti, sumažinant barjerą tarp pranešėjo ir auditorijos ar mokytojo ir studentų. Pranešėjas gali kurti ir nuolat keisti savo valdomo turinio objektus taip pritaikant prezentaciją prie konkrečios situacijos realiu laiku. Be to, naudojant „Prestigio MultiBoard“, rašymas ranka yra natūralus ir patogus, o teksto atpažinimo funkcija vartotojams suteiks dar daugiau galimybių.

Naudojant specialią „mClass“ aplikaciją, „Prestigio MultiBoard“ bevieliu ryšiu gali komunikuoti su „Prestigio“ „MultiPad“ ir „MultiPhone“ prietaisais ar bet kokiu kitu „Android“ telefonu ar planšetiniu kompiuteriu ,taip užtikrinant kokybiškesnį dėstytojo ar mokytojo bendravimą su savo studentais ar mokiniais.

„Prestigio Solutions“ sprendimai skirti verslo ir švietimo efektyvumui bei produktyvumui didinti.

Kompanija „Prestigio“ rinkai stengiasi nuolat siūlyti moderniausius technologinius sprendimus ir dabar mes kuriame įrankius, kurių dėka žmonių bendradarbiavimas švietimo ir verslo sektoriuose bus perkeltas į visiškai naują lygį. Ir visa tai, kaip jau įprasta, mes siūlome už itin patrauklią kainą“, - teigia Siarhei Kostevich, kompanijos „ASBIS“ įkūrėjas ir vadovas bei „Prestigio“ valdybos pirmininkas.

Daugiau informacijos apie „Prestigio Solutions“ sprendimus rasite adresu www.prestigio.com/solutions

Apie „Prestigio“

„Prestigio“ produktai daugiau nei 75-iose šalyse demonstruoja išskirtinius elegancijos, aukštos produktų kokybės, naujausių technologijų ir akį traukiančio dizaino derinius. „Prestigio“ siekia praturtinti šiuolaikinį gyvenimo būdą propaguojančių vartotojų gyvenimo kokybę su įperkamais prabangos klasės gaminiais. „Prestigio“ kompanijos produktų sąraše randame įvairius planšetinius kompiuterius, el. knygų skaitykles, išmaniuosius telefonus, GPS navigacijos sistemas, automobilinius vaizdo registratorius, mobiliasias duomenų talpyklas, asmeninius kompiuterius (AK), aksesuarus ir kt. „Prestigio“ prekės ženklas yra atsidavęs inovatyvių ir patikimų produktų pateikimui į rinką, kurioje jaučiamas didėjantis poreikis įperkamiems moderniųjų technologijų bei plataus vartojimo elektronikos produktams. Daugiau informacijos apie kompaniją rasite interneto adresu www.prestigio.com