Vasaris 07, 2019
AMD, GPU
16GB HBM2 memory and 1TB/sec memory bandwidth. Extreme performance for extreme ...
Vasaris 05, 2019
CloudFest 2019 is the Largest Cloud, Hosting and Internet Infrastructure ...
Sausis 17, 2019
Intel unveiled the next wave of PC innovation that will advance the PC ...
Sausis 16, 2019
PRESS RELEASE - 16 January 2019, Limassol, Cyprus
Rugsėjis 24, 2018
PRESS RELEASE - September 24, Limassol, Cyprus.
Rugpjūtis 07, 2018
PRESS RELEASE - 7 August, Limassol, Cyprus.
Birželis 26, 2018
The largest international exhibition COMPUTEX-2018 has been finished in Taipei. ...
Birželis 25, 2018
Prestigio released a new frameless smartphone. It is expected to become one of ...
ASBIS platina ZyXEL produktus Baltijos šalyse

Rugsėjis 30, 2011

ASBIS platina ZyXEL produktus Baltijos šalyse

ASBIS su malonumu praneša, kad Baltijos šalyse užmezgė naujus platinimo ryšius su ZyXEL – pirmaujančia išsamių plačiajuosčio ryšio ir tinklo sprendimų gamintoja.

Slavomír Kaminský buvo paskirtas verslo plėtros vadovu Baltijos šalyse. Jo pagrindinis tikslas yra stiprinti ZyXEL pozicijas Baltijos šalyse ir kurti lojalius partnerystės santykius su klientais iš Baltijos šalių.

Slavomír tvirtina: “ASBIS padėtis ir populiarumas Baltijos šalyse yra neginčijami ir prasideda nuo patikimų ir sparčių produktų pasiūlos, mes turime galimybę rengti renginius, apmokymus ir seminarus kartu su ASBIS klientais. Norėdami supažindinti ASBIS klientus su plačiu mūsų tinklo produktų asortimentu, pradėjome nuo pasveikinimo kampanijos “Nuolaidos ZyXEL. Mėgaukitės alumi, įsigydami bet kurį ZyXEL produktą!“