Rugpjūtis 07, 2018
PRESS RELEASE - 7 August, Limassol, Cyprus.
Birželis 26, 2018
The largest international exhibition COMPUTEX-2018 has been finished in Taipei. ...
Birželis 25, 2018
Prestigio released a new frameless smartphone. It is expected to become one of ...
Birželis 04, 2018
For 38 years, Computex has been evolving in alignment with global ICT trends ...
Vasaris 07, 2018
ASBIS won the prestigious “Strongest Enterprise Device Growth 2017 in Eastern ...
Sausis 29, 2018
ASBIS has just become the official distributor of AccelStor storage solutions ...
Rugpjūtis 21, 2017
ASBIS becomes the official distributor of INFINIDAT solutions in new markets: ...
Birželis 06, 2014
Vilnius, Lietuva – Pasaulinis mobiliųjų įrenginių, elektronikos prietaisų ir ...
Gegužė 21, 2014
Mobiliųjų įrenginių gamintoja iš Kanados „BlackBerry“ stiprina savo pozicijas ...
ASBIS platina ZyXEL produktus Baltijos šalyse

Rugsėjis 30, 2011

ASBIS platina ZyXEL produktus Baltijos šalyse

ASBIS su malonumu praneša, kad Baltijos šalyse užmezgė naujus platinimo ryšius su ZyXEL – pirmaujančia išsamių plačiajuosčio ryšio ir tinklo sprendimų gamintoja.

Slavomír Kaminský buvo paskirtas verslo plėtros vadovu Baltijos šalyse. Jo pagrindinis tikslas yra stiprinti ZyXEL pozicijas Baltijos šalyse ir kurti lojalius partnerystės santykius su klientais iš Baltijos šalių.

Slavomír tvirtina: “ASBIS padėtis ir populiarumas Baltijos šalyse yra neginčijami ir prasideda nuo patikimų ir sparčių produktų pasiūlos, mes turime galimybę rengti renginius, apmokymus ir seminarus kartu su ASBIS klientais. Norėdami supažindinti ASBIS klientus su plačiu mūsų tinklo produktų asortimentu, pradėjome nuo pasveikinimo kampanijos “Nuolaidos ZyXEL. Mėgaukitės alumi, įsigydami bet kurį ZyXEL produktą!“