Rugpjūtis 21, 2017
ASBIS becomes the official distributor of INFINIDAT solutions in new markets: ...
Birželis 06, 2014
Vilnius, Lietuva – Pasaulinis mobiliųjų įrenginių, elektronikos prietaisų ir ...
Gegužė 21, 2014
Mobiliųjų įrenginių gamintoja iš Kanados „BlackBerry“ stiprina savo pozicijas ...
Sausis 09, 2014
Naujieji „Prestigio“ su „Windows 8.1“ nusitaikė į Lietuvos verslo ir švietimo ...
Lapkritis 06, 2013
'IN BUSINESS Awards 2013' yra aukščiausias apdovanojimas Kipre veikiančioms ...
Rugpjūtis 07, 2013
2013 m. rugpjūčio 6d. — Sparčiai auganti tarptautinė kompanija „Prestigio“ ...
Liepa 30, 2013
Informuojame, kad pasikeitė UAB ASBIS VILNIUS atsiskaitomoji sąskaita!
Kovas 13, 2013
2013 m. kovo 13 d. — Plataus vartojimo elektronikos prietaisų, įskaitant ...
Kovas 04, 2013
„Prestigio“ pristato naujos kartos „MultiPad“ įrenginių seriją – „MultiPad 2“
ASBIS platina ZyXEL produktus Baltijos šalyse

Rugsėjis 30, 2011

ASBIS platina ZyXEL produktus Baltijos šalyse

ASBIS su malonumu praneša, kad Baltijos šalyse užmezgė naujus platinimo ryšius su ZyXEL – pirmaujančia išsamių plačiajuosčio ryšio ir tinklo sprendimų gamintoja.

Slavomír Kaminský buvo paskirtas verslo plėtros vadovu Baltijos šalyse. Jo pagrindinis tikslas yra stiprinti ZyXEL pozicijas Baltijos šalyse ir kurti lojalius partnerystės santykius su klientais iš Baltijos šalių.

Slavomír tvirtina: “ASBIS padėtis ir populiarumas Baltijos šalyse yra neginčijami ir prasideda nuo patikimų ir sparčių produktų pasiūlos, mes turime galimybę rengti renginius, apmokymus ir seminarus kartu su ASBIS klientais. Norėdami supažindinti ASBIS klientus su plačiu mūsų tinklo produktų asortimentu, pradėjome nuo pasveikinimo kampanijos “Nuolaidos ZyXEL. Mėgaukitės alumi, įsigydami bet kurį ZyXEL produktą!“