Rugpjūtis 21, 2017
ASBIS becomes the official distributor of INFINIDAT solutions in new markets: ...
Birželis 06, 2014
Vilnius, Lietuva – Pasaulinis mobiliųjų įrenginių, elektronikos prietaisų ir ...
Gegužė 21, 2014
Mobiliųjų įrenginių gamintoja iš Kanados „BlackBerry“ stiprina savo pozicijas ...
Sausis 09, 2014
Naujieji „Prestigio“ su „Windows 8.1“ nusitaikė į Lietuvos verslo ir švietimo ...
Lapkritis 06, 2013
'IN BUSINESS Awards 2013' yra aukščiausias apdovanojimas Kipre veikiančioms ...
Rugpjūtis 07, 2013
2013 m. rugpjūčio 6d. — Sparčiai auganti tarptautinė kompanija „Prestigio“ ...
Liepa 30, 2013
Informuojame, kad pasikeitė UAB ASBIS VILNIUS atsiskaitomoji sąskaita!
Kovas 13, 2013
2013 m. kovo 13 d. — Plataus vartojimo elektronikos prietaisų, įskaitant ...
Kovas 04, 2013
„Prestigio“ pristato naujos kartos „MultiPad“ įrenginių seriją – „MultiPad 2“
XPS 15z - Lengvesnis. Patrauklesnis.

Rugsėjis 01, 2011

XPS 15z - Lengvesnis. Patrauklesnis.

PIRKTI INTERNETU

Dell XPS

XPS™ 15z ploniausiame pasaulyje 15" asmeniniame kompiuteryje suteikia Jums reikalingos galios. Lengvai naugojama Dell Stage įranga laiko Jums svarbius dalykus po Jūsų pirštų galiukais suteikdama Jums geriausia visko paaukojant nieko.Be to, gaukite įmantresnę multimediją ir geriausią pasirodymą su antros kartos Intel® Core™ i5 ir i7 procesoriais.

Kompiuteris, kurio Jums reikia nešiojamame kompiuteryje, kurio Jųs norite.

Neprilygstamas įmantrumas

Nuo anoduoto aliuminio gaubto iki apšviestos klaviatūros, XPS 15z susieja klasikinį meistriškumą ir šiuolaikini dizainą.

Neitikėtinai plonas ir mobilus
Tik 0.97 colių (24.68mm) savo storiausioje dalyje, XPS 15z yra ploniausias 15" ploniausias asmeninis kompiuteris pasaulyje. Jis taip pat neįtikėtinai lengvas.

Neginčyjama galia
Patirkite gryną darbą su greitesniais Intel® Core™ i5 ir i7 procesoriais: atlikite keleta užduočių vienu metu, žaiskite aukštus grafikos reikalavimus turinčius žaidimus ir kurkite aukštosios raiškos vaizdo įrašus. XPS 15z yra pritaikytas aukštos kokybės darbui.

Kurkite savo likimą:
Redaguokite nuotraukas, žaiskite žaidimus ir pajuskite greitesnę interneto patirtį. NVIDIA® GeForce® vaizdo kokybė atveria galimybių pasaulį.

Lengva naudoti. Sunku prilygti.

Su meistriškai sukurtais elegantiškais intuitiviais bruožais XPS 15z yra formos ir paskirties šedevras.

Jūsų pasaulis vienoje vietoje
Kiekvienas XPS 15z turi Stage programinę įrangą – lenvai naudojamą programą, skirta laikyti Jūsų muziką, filmus, nuotraukas ir dar daugiau pasiekiamu atstumu.

Nepaprastas vaizdas
lengvai redaguokite ir dalinkitės nuotraukomis naudodamiesi Stage programine įranga, o tada peržiūrėkite jas nepaprastai šviesiame ir ryškiame 15.6" ekrane.

Intuitivusis, susipažnk su pamaloninčiuoju.
Mažai šviesos? Visai nėra šviesos? Ne problema. Didelio ploto ir apšviesta XPS 15z klaviatūra padaro spausdonimą lengvą visą parą.

Papildykite savo XPS patirtį

Jūsų XPS 15z yra tik pradžia. Nesvarbu, kokia Jūsų aistra ar profesija, Jūs rasite viską, ko Jums reikia papildyti savo patirtį su XPS Dell.com tinklalapyje. Atgaivinkite savo kūrybiškas idėjas su tvirta nuotraukų ir multimedijos programa. Neškite savo kompiuterį stilingai viename iš daugelių prabangių dėklų. Ir saugokite savo investiciją su paslaugomis nuo atsarginių duomenų kūrimo ir išgavimo iki atsitiktinės žalos padengimo.