Kur pirkti

ASBIS tiekia didelį asortimentą IT produktų savo klientams Lietuvoje. Aplankykite skilti kur pirkti ir sužinokite kur yra artimiausia parduotuvė

ASBIS naujienos

Kovas 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Kovas 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Kovas 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Kovas 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Kovas 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
Vasaris 27, 2024
Dell Technologies introduces new edition of RISE Partner Program. The new ...
Vasaris 26, 2024
From 18 to 21 March ASBIS together with AMD, innovator of high-performance ...
Vasaris 23, 2024
Edgecore Networks, a leader in open networking solutions, has introduced the ...
Vasaris 23, 2024
Ubiquiti, a global networking technology leader, announced the release of two ...
Vasaris 22, 2024
We are thrilled to announce the launch of our newly redesigned B2B shop, packed ...
Prestigio pristato naują biuro kompiuterį su OS ir Office programine įranga ir tik už 599 Lt

Gegužė 29, 2009

Prestigio pristato naują biuro kompiuterį su OS ir Office programine įranga ir tik už 599 Lt

Prestigio pradėjo tiekti į Europos, Viduriniųjų Rytų ir Afrikos rinkas naujus biuro PC su tinkama konfigūracija pradedantiesiems už rekomanduojamą 599 Lt kainą galutiniam vartotojui (plius PVM).

 

Prestigio pradėjo tiekti į Europos, Viduriniųjų Rytų  ir Afrikos rinkas naujus biuro PC su tinkama konfigūracija pradedantiesiems už rekomanduojamą 599 Lt kainą galutiniam vartotojui (plius PVM).  Officer 230 yra naujausias Prestigio produktas iš mažų, kompaktiškų ir mažai kainuojančių asmeninių stalo kompiuterių  - taip vadinamų Nettops.

Šis naujas, darbui skirtas PC Officer 230 turi mažai energijos vartojantįčiu centrinį procesorių Intel Atom 230 ir Ubuntu 9.04 programinės įrangos komplektą, kurį sudaro operacinė sistema ir biuro reikmėms pritaikomos programos: tekstinio dokumento parengimas, skaičiuoklė, prezentacijų rengimas, Mozilla Firefox internetinė naršyklė, foto ir video peržiūra.

“Prestigio džiaugiasi pristatydami šiuos naujus, mažus ir kompaktiškus asmeninius kompiuterius, kurie atitinka greitai augantį energijos vartojimo efektyvumo poreikį ir patogią vartotojui kompiuterinę sistemą už mažą kainą. Ilgalaikis bendradarbiavimas su mūsų technologiniais partneriais tokiais kaip Intel, Microsoft ir Seagate leidžia patenkinti pagrindinius mažųjų verslo biurų poreikius už pakankamai prieinamą kainą. Aš taip pat labai nustebintas naujaisiais Prestigio kompiuteriais, kurie sukurti kompiuterio ir vartotojo bendravimui palengvinti ir turi veiksmingą Ubuntu 9.04 PC programinės įrangos komplektą. Tai daro mūsų naujus asmeninius kompiuterius idealiais vartotojams, kuriems nuolat reikai dirbti su keletu pagrindinių programų”, -  sakė Josef Hraban,  Prestigi kompiuterių technikos direktorius.

 

Prestigio taip pat siūlo kompiuterius su Intel Atom 330 dual core procesoriumi ir Microsoft operacinėmis sistemomis. Skirtingų vartotojų poreikių patenkinimui Prestigio produktų krepšelyje taip pat yra ‘Officer 330’ šeimos asmeniniai kompiuteriai - mažiems ir vidutiniams biurams, taip pat ‘Visconte 330’ šeimos kompiuteriai, su kubo formos įdėklu, HDD iki 500 GB, RAM iki 2 GB ir puikiai tinkantys namų ir biurų vartotojams. „ASBIS Vilnius kompanijos dėka, šie mažai kainuojantys kompiuteriai pasieks Baltijos šalių prekybos vietas labai greitai“, pabrėžė Linas Grinecičius .

„Mes esame visada patenkinti siūlydami naujausią technoligijas“, paaiškino Serhei Kostevitch, ASBIS grupės prezidentas. „Šie produktai yra patrauklūs savo kaina, funkcionalumu ir teisingai parinktomis pagrindinėmis programomis, programinės įrangos komponentais. Mūsų darbas yra užtikrinti, kad Prestigio “Officer” ir “Visconte” asmeniai kompiuteriai būtų pateikti laiku. Ir mes tai atliekame puikia“, - toliau dėstė ASBIS grupės prezidentas.

Papildoma informacija:

http://www.prestigio.com/products/personal-computers/Nettops/Officer-330

http://www.prestigio.com/products/personal-computers/Nettops/Visconte-330

Aukštos kokybės nuotraukos:

http://marketing.prestigio.com/$Pictures_of_Products/Desktops_PCs/Officer230/

http://marketing.prestigio.com/$Pictures_of_Products/Desktops_PCs/Officer330/

http://marketing.prestigio.com/$Pictures_of_Products/Desktops_PCs/Visconte330/

###

Apie Prestigio
Prestigio prekinis ženklas siūlo išskirtinę eleganciją, rafinuotumą, aukštą gaminių kokybę bei pažangias technologijas ir šiuolaikišką dizainą. Mes siekiame tiekti klientams aukštųjų technologijų, rafinuoto stiliaus produktus, kurie pakeltų gyvenimo kokybę.

Mes siūlome platų prekių asortimentą - GPS navigatorius, Nettops kompiuterius, duomenų saugojimo laikmenas, nešiojamus DVD grotuvus, nešiojamų kompiuterių krepšius ir kita. Prekės ženklas įpareigoja teikti novatoriškus ir kokybiškus ir prieinamos kainos produktus, kad patenkintų augančią paklausą.

Disclaimer:: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.