Rugpjūtis 21, 2017
ASBIS becomes the official distributor of INFINIDAT solutions in new markets: ...
Birželis 06, 2014
Vilnius, Lietuva – Pasaulinis mobiliųjų įrenginių, elektronikos prietaisų ir ...
Gegužė 21, 2014
Mobiliųjų įrenginių gamintoja iš Kanados „BlackBerry“ stiprina savo pozicijas ...
Sausis 09, 2014
Naujieji „Prestigio“ su „Windows 8.1“ nusitaikė į Lietuvos verslo ir švietimo ...
Lapkritis 06, 2013
'IN BUSINESS Awards 2013' yra aukščiausias apdovanojimas Kipre veikiančioms ...
Rugpjūtis 07, 2013
2013 m. rugpjūčio 6d. — Sparčiai auganti tarptautinė kompanija „Prestigio“ ...
Liepa 30, 2013
Informuojame, kad pasikeitė UAB ASBIS VILNIUS atsiskaitomoji sąskaita!
Kovas 13, 2013
2013 m. kovo 13 d. — Plataus vartojimo elektronikos prietaisų, įskaitant ...
Kovas 04, 2013
„Prestigio“ pristato naujos kartos „MultiPad“ įrenginių seriją – „MultiPad 2“
„Prestigio“ pristato atnaujintą Android įrenginiams skirtos „Prestigio eReader“ aplikacijos versiją – „Prestigio App 3.0“

Kovas 13, 2013

Prestigio

2013 m. kovo 13 d. — Plataus vartojimo elektronikos prietaisų, įskaitant įrenginių elektroninėms knygoms skaityti, gamintoja kompanija „Prestigio“ pristatė atnaujintą elektroninių knygų parsisiuntimui ir skaitymui pritaikytą „Prestigio eReader 3.0“ aplikaciją.

Praėjusių metų kovą pasauliui pirmąkart pristatyta aplikacija per metus buvo atnaujinta dukart ir tai leido pasiekti vis didesnį populiarumą – šiandien aplikacija naudojasi jau daugiau nei 130000 vartotojų iš viso pasaulio.

„Pagrindinė naujosios „Prestigio eReader“ aplikacijos naujiena yra suderinamumas su Adobe DRM technologija, - teigia „Prestigio“ pardavimų Lietuvoje vadovas Vykintas Žilinskas, - kuri leidžia vartotojams be jokių papildomų veiksmų skaityti knygas iš tokių didžiųjų interneto prekybos tinklapių kaip Amazon, kuriuose dažniausiai naudojamos DRM apsaugos nuo produktų kopijavimo. Be to, „Prestigio eReader 3.0“, atvirkščiai nei dauguma kitų aplikacijų su panašiu funkcionalumu, yra prieinama visiškai nemokamai.“

Pagrindiniai „Prestigio App 3.0” aplikacijos privalumai:

• Tiesioginė prieiga prie vienos didžiausių elektroninių knygų parduotuvės „Prestigio Plaza“, kurioje yra daugiau nei 620000 elektroninių knygų, suskirstytų į 17 kategorijų ir prieinamų net 22 skirtingomis kalbomis.
  • HTML, PDF, EPUB, FB2, RTF, TXT ir PDF failų formatų suderinamumas su Adobe DRM technologija.
  • Suderinamumas su 22 skirtingomis kalbomis, kurių tarpe yra lietuvių, rusų, lenkų bei dauguma kitų.
  • Tekstų šrifto optimizacija: parinkti geriausi stiliai, dydžiai, teksto spalva ir fonas.
  • Intuityvus puslapių vartymas.
  • Asmeninės kolekcijos sudarymas pagal 4 parametrus: pagal autorių, pagal pavadinimą, pagal žymes ir pagal vėliausiai skaitytų knygų datą.
  • Galimybė sudaryti kelias privačias kolekcijas bei perkėlinėti knygas, jas pervadinti, pridėti ir ištrinti.
  • Galimybė parinkti tekstą ir išsiųsti jį SMS žinute, el. laišku, naudojant  Facebook ir kitas sistemas.
  • Galimybė išversti pavienius žodžius ir parinktus tekstų rinkinius su vidiniu žodynu.
  • Dienos ir nakties režimų skaitymui parinkimas ir perjungimas.

„Kompanijos „Prestigio“ tikslas nėra vien tik siūlyti rinkai modernius ir stilingus elektroninių knygų skaitymui pritaikytus įrenginius, tačiau kartu ir suteikti šiems produktams tokius sprendimus, kurių dėka vartotojai gali lengvai adaptuotis šiame skaitmeninio turinio amžiuje ir netgi kurti savo asmenines elektronines bibliotekas. Svarbiausia vartotojui užtikrinti skaitymo komfortą ir  mes tęsime savo darbus ta linkme, kad būtų patenkinti visi vartotojų poreikiai“, – teigia Vykintas Žilinskas.

Naujoji „Prestigio eReader 3.0“ aplikacija su Adobe DRM formato suderinamumu prieinama parsisiuntimui iš „Prestigio“ kompanijos tinklapio adresu www.prestigio.com arba iš „Google Play Market“ aplikacijų katalogo.

Apie „Prestigio“

„Prestigio“ produktai daugiau nei 70-yje šalių demonstruoja išskirtinius elegancijos, aukštos produktų kokybės, naujausių technologijų ir akį traukiančio dizaino derinius. „Prestigio“ siekia praturtinti šiuolaikinį gyvenimo būdą propaguojančių vartotojų gyvenimo kokybę su įperkamais prabangos klasės gaminiais. „Prestigio“ kompanijos produktų sąraše randame įvairius planšetinius kompiuterius, el. knygų skaitykles, išmaniuosius telefonus, GPS navigacijos sistemas, automobilinius vaizdo registratorius, mobiliasias duomenų talpyklas, asmeninius kompiuterius (AK), aksesuarus ir kt. „Prestigio“ prekės ženklas  yra atsidavęs inovatyvių ir patikimų produktų pateikimui į rinką, kurioje jaučiamas didėjantis poreikis įperkamiems moderniųjų technologijų bei plataus vartojimo elektronikos produktams. Daugiau informacijos apie kompaniją rasite interneto adresu www.prestigio.com, www.prestigiomobile.lt