Gegužė 05, 2020
Intel introduced the 10th Gen Intel® Core™ S-series desktop processors, ...
Balandis 30, 2020
Broad Portfolio of Supermicro Systems Validated with Red Hat Hyperconverged ...
Balandis 30, 2020
AMD Expands 3rd Gen AMD Ryzen™ Desktop Processor Family, Unleashing Powerful ...
Balandis 24, 2020
New 2nd Gen AMD EPYC™ Processors Redefine Performance for Database, Commercial ...
Balandis 21, 2020
New Logitech G102 LIGHTSYNC Gaming Mouse Delivers Gaming-Grade Performance at ...
Balandis 17, 2020
AMD EPYC™ 7F32, 7F52 and 7F72 processors provide up to 24 cores and base clocks ...
Balandis 16, 2020
New Twin, Blade, WIO and GPU Servers Deliver World Record Performance and Now ...
Balandis 16, 2020
ASBIS becomes the Authorised Partner of Kino-mo (trading as HYPERVSN) and will ...
Balandis 10, 2020
New Short-Depth 2U Ultra Server Optimized for Edge Micro Data Centers Supports ...
„Prestigio“ pristato atnaujintą Android įrenginiams skirtos „Prestigio eReader“ aplikacijos versiją – „Prestigio App 3.0“

Kovas 13, 2013

Prestigio

2013 m. kovo 13 d. — Plataus vartojimo elektronikos prietaisų, įskaitant įrenginių elektroninėms knygoms skaityti, gamintoja kompanija „Prestigio“ pristatė atnaujintą elektroninių knygų parsisiuntimui ir skaitymui pritaikytą „Prestigio eReader 3.0“ aplikaciją.

Praėjusių metų kovą pasauliui pirmąkart pristatyta aplikacija per metus buvo atnaujinta dukart ir tai leido pasiekti vis didesnį populiarumą – šiandien aplikacija naudojasi jau daugiau nei 130000 vartotojų iš viso pasaulio.

„Pagrindinė naujosios „Prestigio eReader“ aplikacijos naujiena yra suderinamumas su Adobe DRM technologija, - teigia „Prestigio“ pardavimų Lietuvoje vadovas Vykintas Žilinskas, - kuri leidžia vartotojams be jokių papildomų veiksmų skaityti knygas iš tokių didžiųjų interneto prekybos tinklapių kaip Amazon, kuriuose dažniausiai naudojamos DRM apsaugos nuo produktų kopijavimo. Be to, „Prestigio eReader 3.0“, atvirkščiai nei dauguma kitų aplikacijų su panašiu funkcionalumu, yra prieinama visiškai nemokamai.“

Pagrindiniai „Prestigio App 3.0” aplikacijos privalumai:

• Tiesioginė prieiga prie vienos didžiausių elektroninių knygų parduotuvės „Prestigio Plaza“, kurioje yra daugiau nei 620000 elektroninių knygų, suskirstytų į 17 kategorijų ir prieinamų net 22 skirtingomis kalbomis.
  • HTML, PDF, EPUB, FB2, RTF, TXT ir PDF failų formatų suderinamumas su Adobe DRM technologija.
  • Suderinamumas su 22 skirtingomis kalbomis, kurių tarpe yra lietuvių, rusų, lenkų bei dauguma kitų.
  • Tekstų šrifto optimizacija: parinkti geriausi stiliai, dydžiai, teksto spalva ir fonas.
  • Intuityvus puslapių vartymas.
  • Asmeninės kolekcijos sudarymas pagal 4 parametrus: pagal autorių, pagal pavadinimą, pagal žymes ir pagal vėliausiai skaitytų knygų datą.
  • Galimybė sudaryti kelias privačias kolekcijas bei perkėlinėti knygas, jas pervadinti, pridėti ir ištrinti.
  • Galimybė parinkti tekstą ir išsiųsti jį SMS žinute, el. laišku, naudojant  Facebook ir kitas sistemas.
  • Galimybė išversti pavienius žodžius ir parinktus tekstų rinkinius su vidiniu žodynu.
  • Dienos ir nakties režimų skaitymui parinkimas ir perjungimas.

„Kompanijos „Prestigio“ tikslas nėra vien tik siūlyti rinkai modernius ir stilingus elektroninių knygų skaitymui pritaikytus įrenginius, tačiau kartu ir suteikti šiems produktams tokius sprendimus, kurių dėka vartotojai gali lengvai adaptuotis šiame skaitmeninio turinio amžiuje ir netgi kurti savo asmenines elektronines bibliotekas. Svarbiausia vartotojui užtikrinti skaitymo komfortą ir  mes tęsime savo darbus ta linkme, kad būtų patenkinti visi vartotojų poreikiai“, – teigia Vykintas Žilinskas.

Naujoji „Prestigio eReader 3.0“ aplikacija su Adobe DRM formato suderinamumu prieinama parsisiuntimui iš „Prestigio“ kompanijos tinklapio adresu www.prestigio.com arba iš „Google Play Market“ aplikacijų katalogo.

Apie „Prestigio“

„Prestigio“ produktai daugiau nei 70-yje šalių demonstruoja išskirtinius elegancijos, aukštos produktų kokybės, naujausių technologijų ir akį traukiančio dizaino derinius. „Prestigio“ siekia praturtinti šiuolaikinį gyvenimo būdą propaguojančių vartotojų gyvenimo kokybę su įperkamais prabangos klasės gaminiais. „Prestigio“ kompanijos produktų sąraše randame įvairius planšetinius kompiuterius, el. knygų skaitykles, išmaniuosius telefonus, GPS navigacijos sistemas, automobilinius vaizdo registratorius, mobiliasias duomenų talpyklas, asmeninius kompiuterius (AK), aksesuarus ir kt. „Prestigio“ prekės ženklas  yra atsidavęs inovatyvių ir patikimų produktų pateikimui į rinką, kurioje jaučiamas didėjantis poreikis įperkamiems moderniųjų technologijų bei plataus vartojimo elektronikos produktams. Daugiau informacijos apie kompaniją rasite interneto adresu www.prestigio.com, www.prestigiomobile.lt