Gegužė 13, 2019
Infortrend Europe Ltd are delighted to announce the release of their AI ...
Gegužė 03, 2019
AMD
AMD designs, integrates and evolves high-performance computing and graphics ...
Balandis 22, 2019
INFINIDAT recently has announced the Metro Cluster solution InfiniBox Always On ...
Balandis 12, 2019
Intel and Google Cloud to Develop Anthos Reference Design to Simplify ...
Balandis 11, 2019
Intel in April 2019 introduced Intel Optane memory H10 with solid-state ...
Balandis 04, 2019
Building on more than 20 years of Intel® Xeon® platform leadership, Intel is ...
Kovas 14, 2019
It is a wonderful opportunity for face-to-face meetings and discussion of ...
Vasaris 07, 2019
AMD, GPU
16GB HBM2 memory and 1TB/sec memory bandwidth. Extreme performance for extreme ...
Vasaris 05, 2019
CloudFest 2019 is the Largest Cloud, Hosting and Internet Infrastructure ...
Sausis 17, 2019
Intel unveiled the next wave of PC innovation that will advance the PC ...
„Prestigio“ pristato atnaujintą Android įrenginiams skirtos „Prestigio eReader“ aplikacijos versiją – „Prestigio App 3.0“

Kovas 13, 2013

Prestigio

2013 m. kovo 13 d. — Plataus vartojimo elektronikos prietaisų, įskaitant įrenginių elektroninėms knygoms skaityti, gamintoja kompanija „Prestigio“ pristatė atnaujintą elektroninių knygų parsisiuntimui ir skaitymui pritaikytą „Prestigio eReader 3.0“ aplikaciją.

Praėjusių metų kovą pasauliui pirmąkart pristatyta aplikacija per metus buvo atnaujinta dukart ir tai leido pasiekti vis didesnį populiarumą – šiandien aplikacija naudojasi jau daugiau nei 130000 vartotojų iš viso pasaulio.

„Pagrindinė naujosios „Prestigio eReader“ aplikacijos naujiena yra suderinamumas su Adobe DRM technologija, - teigia „Prestigio“ pardavimų Lietuvoje vadovas Vykintas Žilinskas, - kuri leidžia vartotojams be jokių papildomų veiksmų skaityti knygas iš tokių didžiųjų interneto prekybos tinklapių kaip Amazon, kuriuose dažniausiai naudojamos DRM apsaugos nuo produktų kopijavimo. Be to, „Prestigio eReader 3.0“, atvirkščiai nei dauguma kitų aplikacijų su panašiu funkcionalumu, yra prieinama visiškai nemokamai.“

Pagrindiniai „Prestigio App 3.0” aplikacijos privalumai:

• Tiesioginė prieiga prie vienos didžiausių elektroninių knygų parduotuvės „Prestigio Plaza“, kurioje yra daugiau nei 620000 elektroninių knygų, suskirstytų į 17 kategorijų ir prieinamų net 22 skirtingomis kalbomis.
  • HTML, PDF, EPUB, FB2, RTF, TXT ir PDF failų formatų suderinamumas su Adobe DRM technologija.
  • Suderinamumas su 22 skirtingomis kalbomis, kurių tarpe yra lietuvių, rusų, lenkų bei dauguma kitų.
  • Tekstų šrifto optimizacija: parinkti geriausi stiliai, dydžiai, teksto spalva ir fonas.
  • Intuityvus puslapių vartymas.
  • Asmeninės kolekcijos sudarymas pagal 4 parametrus: pagal autorių, pagal pavadinimą, pagal žymes ir pagal vėliausiai skaitytų knygų datą.
  • Galimybė sudaryti kelias privačias kolekcijas bei perkėlinėti knygas, jas pervadinti, pridėti ir ištrinti.
  • Galimybė parinkti tekstą ir išsiųsti jį SMS žinute, el. laišku, naudojant  Facebook ir kitas sistemas.
  • Galimybė išversti pavienius žodžius ir parinktus tekstų rinkinius su vidiniu žodynu.
  • Dienos ir nakties režimų skaitymui parinkimas ir perjungimas.

„Kompanijos „Prestigio“ tikslas nėra vien tik siūlyti rinkai modernius ir stilingus elektroninių knygų skaitymui pritaikytus įrenginius, tačiau kartu ir suteikti šiems produktams tokius sprendimus, kurių dėka vartotojai gali lengvai adaptuotis šiame skaitmeninio turinio amžiuje ir netgi kurti savo asmenines elektronines bibliotekas. Svarbiausia vartotojui užtikrinti skaitymo komfortą ir  mes tęsime savo darbus ta linkme, kad būtų patenkinti visi vartotojų poreikiai“, – teigia Vykintas Žilinskas.

Naujoji „Prestigio eReader 3.0“ aplikacija su Adobe DRM formato suderinamumu prieinama parsisiuntimui iš „Prestigio“ kompanijos tinklapio adresu www.prestigio.com arba iš „Google Play Market“ aplikacijų katalogo.

Apie „Prestigio“

„Prestigio“ produktai daugiau nei 70-yje šalių demonstruoja išskirtinius elegancijos, aukštos produktų kokybės, naujausių technologijų ir akį traukiančio dizaino derinius. „Prestigio“ siekia praturtinti šiuolaikinį gyvenimo būdą propaguojančių vartotojų gyvenimo kokybę su įperkamais prabangos klasės gaminiais. „Prestigio“ kompanijos produktų sąraše randame įvairius planšetinius kompiuterius, el. knygų skaitykles, išmaniuosius telefonus, GPS navigacijos sistemas, automobilinius vaizdo registratorius, mobiliasias duomenų talpyklas, asmeninius kompiuterius (AK), aksesuarus ir kt. „Prestigio“ prekės ženklas  yra atsidavęs inovatyvių ir patikimų produktų pateikimui į rinką, kurioje jaučiamas didėjantis poreikis įperkamiems moderniųjų technologijų bei plataus vartojimo elektronikos produktams. Daugiau informacijos apie kompaniją rasite interneto adresu www.prestigio.com, www.prestigiomobile.lt