Rugpjūtis 21, 2017
ASBIS becomes the official distributor of INFINIDAT solutions in new markets: ...
Birželis 06, 2014
Vilnius, Lietuva – Pasaulinis mobiliųjų įrenginių, elektronikos prietaisų ir ...
Gegužė 21, 2014
Mobiliųjų įrenginių gamintoja iš Kanados „BlackBerry“ stiprina savo pozicijas ...
Sausis 09, 2014
Naujieji „Prestigio“ su „Windows 8.1“ nusitaikė į Lietuvos verslo ir švietimo ...
Lapkritis 06, 2013
'IN BUSINESS Awards 2013' yra aukščiausias apdovanojimas Kipre veikiančioms ...
Rugpjūtis 07, 2013
2013 m. rugpjūčio 6d. — Sparčiai auganti tarptautinė kompanija „Prestigio“ ...
Liepa 30, 2013
Informuojame, kad pasikeitė UAB ASBIS VILNIUS atsiskaitomoji sąskaita!
Kovas 13, 2013
2013 m. kovo 13 d. — Plataus vartojimo elektronikos prietaisų, įskaitant ...
Kovas 04, 2013
„Prestigio“ pristato naujos kartos „MultiPad“ įrenginių seriją – „MultiPad 2“
Vostro V130 nešiojamasis kompiuteris – Atrodykite įmantriai. Dirbkite įmantriai.

Rugpjūtis 08, 2011

DELL Inc., daugiatautė informacinių technologijų korporacija ir puikiai žinoma kompiuterių gamintoja, pristato savo naująjį smulkiojo verslo nešiojamąjį kompiuterį: Vostro™ V130.

PIRKITE INTERNETU

Dell Vostro v130

Sukurtas pagal apdovanatą dizainą, šis neįtikėtinai plonas ir lengvas nešiojamasis kompiuteris sutelkia kupiną įvairių sąvybių veiklą į Jums reikalingą ilgalaikį ir plunksnos lengvumo profilį, kuris yra paruoštas darbui.

• Pasižymi Intel® Core™ procesoriais.
  • Veikia bet kur, kur nuveda darbas su aukštosios raiškos vaizduokliu ir bendravimui skirtu paketu.
  • Pasirinktina Dell™ DataSafe™ internetinė atsarginiu rinkmenų sukūrimo ir atgavimo programa suteikia apsaugą nuo atsitiktinio Jūsų verso duomenų praradimo.

Keliaukite lengvai ir sudarykite puikų įspūdį.

Jūsų kompiuteris yra tiek Jūsų tapatybės, tiek įvaizdžio dalis. Su Vostro V130 Jūs gaunate aukščiausios kokybės išvaizdą, kuria parodote, kad Jums rūpi verslas, ir lengva, kupiną įvairių savybių produktą, kuris leidžia iškart pradėti darbą.

• Didelės galimybės plunksnos lengvumo profilyje. Su Vostro V130 Jūs gaunate visas įprasto dydžio kompiuterio galimybes neįtikėtinai plonamr ir lengvame įrengime (pradedant nuo tik 3.5 svarų ar 1.6 kilogramų), skirtame keliauti stilingai.
  • Ištvermė, kurios Jums reikia. Stilius kurio Jūs trokštate. Kam apsiriboti plastiku? Su savo anodinto aliuminio gaubtu, cinkiniais vyriais ir magnio lydinio vieta delnams pasidėti, Vostro V130 sujungia svaiginančią išvaizdą su atsparumu, kurio Jums reikia gyvenant kelyje.
  • Pasinerkite į visiškus nešiojamojo kompiuterio patyrimus. Atraskite kiek daug gali reikšti mažas ir lengvas pradėjus dirbti su Vostro V130 ryškiu 13.3 colių įstrižainės WLED ekranu, įprasto dydžio klaviatūra ir dideliu „touchpad“.

Darykite daugiau. Neškite mažiau.

Galbūt jis ir turi ploną profilį, bet Vostro V130 taip pat turi našumą lemiančias sąvybes, kurios padeda imtis sudėtingų užduočių bet kur, kur Jums tenka dirbti.

Įtempkite savo keleto užduočių atlikimo vienu metu raumenis — Dirbkite su Windows® 7 ir be pastangų  atlikite kasdienes užduotis net dar greičiau pasitelkus Intel® Core™ i5 procesorius ir 4 GB dvigubo duomenų perdavimo 3 (DDR3) SDRAM operatyviąją atmintį.

Būkite ten neišeidami iš čia — Suteikite savo klientams ir kitiems savo gyvenime svarbiems žmonėms šiek tiek daygiau akis į akį bendravimo su įmontuota 2-MP internetine vaizdo kamera su Jūsų mėgstamiausia vaizdinio bendravimo funkcija.

Likite įsijungę į savo darbą.

Darbas kelyje reiškią prisitaikymą prie naujų erdvių. Su savo lengvai pasiekiamomis jungtimis ir ryšiais Vostro V130 suteikia Jums lankstumą prisijungti, pristatyti ar tiesiog dirbti bet kurioje vietoje.

• Analoginis ar skaitmeninis? Jums spręsti. Atgaivinkite savo pristatymus vaizduokliuose, projektoriuose ar raiškiojoje televizijoje naudodamiesi HDMI ar VGA jungtimis.
  • Išsaugokite arba kaupkite. Naudokities dviem USB 2.0 išvestimis ir bendra USB/eSATA išvestimi prijungti prietaisus ar išsaugoti duomenis išoriniame diske.
  • Priverskite „Bluetooth“ dirbti Jums. Nepaisant to, ar Jums reikia perkelti rinkmenas, ar sinchronizuoti preitaisus, ar prijungti belaidę įrangą, įmontuota Bluetooth 3.0 įranga gali padėti visa tai padaryti nerūpestingai ir žaibiškai.
  • Nusitaikykite, spustelkite, fotografuokite ir dalinkitės. Lengvai perkelkite nuotraukas ir vaizdo įrašus į ir iš savo Vostro V130 su penki viename kortelių skaitytuvu.