Kur pirkti

ASBIS tiekia didelį asortimentą IT produktų savo klientams Lietuvoje. Aplankykite skilti kur pirkti ir sužinokite kur yra artimiausia parduotuvė

ASBIS naujienos

Balandis 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
Kovas 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
Kovas 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
Kovas 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
Kovas 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
Kovas 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
Vasaris 27, 2024
Dell Technologies introduces new edition of RISE Partner Program. The new ...
Vasaris 26, 2024
From 18 to 21 March ASBIS together with AMD, innovator of high-performance ...
Vasaris 23, 2024
Edgecore Networks, a leader in open networking solutions, has introduced the ...
Vasaris 23, 2024
Ubiquiti, a global networking technology leader, announced the release of two ...
Naujieji Vostro™ nešiojamieji kompiuteriai pasižymintys antros kartos Intel® Core™ procesoriais

Rugpjūtis 09, 2011

Naujieji Vostro™ nešiojamieji kompiuteriai pasižymintys antros kartos Intel® Core™ procesoriais

DELL Inc., daugiatautė informacinių technologijų korporacija ir puikiai žinoma kompiuterių gamintoja, pristato savo naujausius Vostro™ nešiojamuosius kompiuterius, sukurtus pirmiausia patenkinti smulkiojo verslo poreikius ir užtikrinti maksimalų darbo našumą.

PIRKTI INTERNETU

Dell Vostro

Vostro 3350 – Mobilus produktyvumas, lengvas darbas kartu
Neeikvodami reikalingos energijos, suteikite mobilumo savo verslo reikalavimams. Išskirtinai sukurtas smulkiajam verslui, ištvermingas, lengvas 13" Vostro™ 3350 nešiojamasis kompiuteris padės Jums likti padėties šeimininku stilingai ir su pasitikėjimu.

Vostro 3550 – Jei jis veikia – Jūs veikiate, jei jis išjungtas – Jūs taip pat.
Sukurtas smulkiajam verslui Vostro™ 3550 nešiojamasis kompiuteris yra pilnas sąvybių, kurios Jums reikalingos, kad būtumėte prisijungęs ir liktumėte padėties šeimininku. Jo 15.6 colių ekrano įstrizainės ekranas, nepamiršdamas apie Jūsų verslui reikalinga mobilumą, siūlo padidintos darbo vietos patogumą. Kompiuteris savyje turi 4GB operatyviosios atminties ir didesnės talpos kietąjį diską.

Vostro 3750 – Rimta jėga rimtam Jūsų verslui
Išskirtinai sukurtas smulkiajam verslui, Vostro™ 3750 nešiojamasis kompiuteris idealsiai pakeis Jūsų asmenini stalo kompiuterį. Su įmantriu ir galingiu 17.3 colių įstrižainės aukštosios raiškos ekranu Vostro padės Jums likti padėties šeimininku stilingai ir su pasitikėjimu.

Įkraukite savo verslą
Jūsų verslui reikia jėgos. Jam reikia spartumo ir veiksmingumo. Vostro nešiojamieji kompiuteriai yra reikalingomis sąvybėmis pasižymintis sprendimas Jūsų verslui -- laptops are your full-featured, business solution — tvirtas galios ir mobilumo mišinys.

  • Aplenkite varžovus: Patirkite sklandų ir žaibišką keleto užduočių atlikimą vienu metu su DDR3 operatyviąja atmintimi. Perkelkite savo verslą į kitą lygį jungdami Vostro antros kartos Intel® Core™ procesorius.
  • Prašmatni vaizdo kokybė: Padidinkite savo vaizdo kokybę ir kontroliuokite savo baterijos veikimo trukmę su keičiamos grafikos technologija (Switchable Graphics Technology). Kai reikia mažiau galios, Jūsų kompiuteris automatiškai persijungia į sumanųjį Intel integruotos aukštosios raiškos grafikos režimą. Taip užtikrinamas ilgesnė baterijos darbo trukmė.
  • Greitesnis duomenų perdavimas: Kartais Jūsų verslas neturi laiko laukti – tai kodėl turėtų? Dvi USB 3.0 išvestys leidžia perduoti duomenis iki 10 kartų greičiau nei USB 2.0. Vostro nešiojamieji kompiuteriai taip pat turi Bluetooth® 3.0, kurio perdavimo greitis yra iki 24 Mbps. Taip sekundžių greičiu galėsite perkelti didesnes rinkmenas.

Skirtas ištverti
Su plačiu atspariu metaliniu vyriumi skirtu papildomai atramai ir tvirtu aliuminio gaubtu (galimu raudonos, bronzinės ar sidabrinės spalvų) Vostro kompiuteriai yra sumani investicija į Jūsų verslo ateitį.

Dirbkite visur ir visada
Prisijungimas ir darbas bet kurioje vietoje dar niekadana nebuvo toks lengvas. Vostro nešiojamieji kompiuteriai suteikia techninės ir programinės įrangos komplektą, skirtą patenkinti Jūsų smulkiojo verslo poreikius.

Dirbkite pakeliui
Pasiimkitesavo kabinetą kartu su savimi. Tai Jums padės padaryti aukštosios raiškos internetinė vaizdo kamera, skaitmeninių mikrofonų komplektas (skirtas sumažinti foninį triukšmą), jau idiegta Skype ir SRS Premium Voice Pro programinė įranga – visa skirta moderniausiam bendradarbiavimui.

Produktyvumas bet kuriuo metu
Dirbkite bet kuriuo pasirinktu metu (dieną ar naktį) su pasirinktinai apšviečiama klaviatūra – visa tai besimėgaujant papildomomis baterijos veikimo valandomis *su galima 9 elemelntu baterija.

Disclaimer:: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.